Wie Humelie- En rörig början på något nytt.

Det blir nog rörigt så här i början, för jag tänkte jag skulle börja med att berätta hur det började,utvecklandes och vad som hände på vägen hit.

Hösten 2015 hade vi äntligen hittat ett hus som skulle kunna passa och allt var klart, det tråkiga vara att barnen skulle få byta skola och Wille som gick i en fantastisk klass hade många delade känslor. Vi hade bara en hund då, Mulle en amstaff hane och kände att det kunde vara dax för en hund till, en lite mindre, en som kunde vara Willes egen kompis. Så fann vi lilla Lova, hos Trepés Gild som sökte en familj som kunde vara fodervärdar och det passade oss som nya på rasen perfekt och på den vägen är det.

Wille och Lova fann varandra direkt, Lova tog hela familjen med kärlek och Mulle fick en valpkompis. Det tog han med sedvanlig amstaffstil och lärde henne direkt allt från brottning till hur man slappar i soffan med stil. 

Wille och Lova gick valpkurs, började i ungdomsgrupp och jag testa på rallylydnad med henne, men det blev ju lite krångligt att vi skulle träna samma hund, så när vi fick frågan om en fodervärds tik till så var svaret givet- Ja tack! Och så kom Snooze in i familjen. 

Snooze är ett litet bustroll, en glad liten hund som älskar sin familj. Tanken var att jag skulle träna och tävla Rally lydnad och Wille agility, men Snooze tycker inte om att vara för långt från matte så det blev ändrade planer och matte fick börja träna agility- det är så otroligt roligt att vi både gick kurser och har hunnit tävla... 

Wille fick istället träna och tävla Lova i både agility och rallylydnad och de är helt otroliga tillsammans. 

Eftersom det är fodertikar så ska de ju hem till uppfödaren för kullar och när det var Lovas tur så var Wille otroligt ledsen och då kom ännu en förfrågan om jag kunde tänka mig en tik till på foder, denna gången från Divine Prides kennel och efter noga övervägande kom vi fram till att det var en bra idé och så hade vi Whoops i familjen. Whoops är Nelias hund, men Nelia har varit lite från och till i intresset att träna, så jag och Wille har tränat och tävlat Whoops i rally och Wille tränar henne i agility med hopp om start i vår...