Registrerat och klar, utflyttning pågår och smakportionerna smakar mumma

Ibland blir det, hör och häpna, som en tänkt och vips så var visst registreringspapperna hos SKK och så hade även Puss-Kullen blivit registrerad :)  
Så nu kan den intresserade ta kika in på vad de heter i stamtavlan :D

Kram-kullen har stora händelserika dagar och var tydliga med att nu är valplådan urvuxen och nu är det dax att öppna upp, så vi har byggt om, flyttat runt och hoppas det blir bra. 
De har sin lilla toalett på plats, maten är utflyttad och mysiga hörnor finns att tillgå.. det ser så mysigt ut så en blir lite sugen på att flytta i där själv ;) 

Det där med smakportioner var ju inga konstigheter, alla valparna smakade på nötfärs och äggula med förtjusning, idag åt de alla från tallrik med gott mod.
Känns skönt att kunna avlasta lilla Whoops med matningen och ge henne lite egentid och möjlighet att få öka lite i vikten. Jag är ändå imponerad av att hon lyckas hålla sig med lite underhudsfett med tanke på den stora kull hon har och hur de äter och växer, trodde det skulle bli jobbigt för henne och hon skulle "försvinna" men tvärt om, hon ökar i vikt ❤

Jag har "nördat" ner mig lite i dessa Google doc och följer utvecklingskurvorna med stort intresse. Fascinerande att det på Whoops "Kramar" skiljer hela 174g på dag 22.
Den största är Orange (P/S Hane) med hela 904g och den minsta är Brun (Svart Tik) med 738g

Lovas Pussar är idag på dag 17 och det skiljer 182 gram mellan den största - Den Gröna hanen med sina 688 g mot Svart tiks 506g.

Om en jämför Whoops valpar dag 17 så låg hennes största, Orange på 737g och den minsta, Grå tik på 526g.

Alla följer sin egen viktkurva fint och jag är verkligen supernöjd med dem alla, de är alla otroligt fina!

Vaddå äta med sked??

IMG_02061jpg