Lova och Fix, vi är så tacksamma!

Jag går just nu SKK´s uppfödarutbildning! Det är så himla roligt, intressant och lärorikt, lite långsamt kanske men det finns ju inget som hindrar att jag läser boken lite i förväg ;) 


Lova och Fix är för oss en fantastisk kombination och vi är så glada och tacksamma att vi fått möjligheten att göra den och att Katarina som äger Fix tyckte att Lova var passande för hans första kull. 

Att testa på uppfödning är ett naturligt steg för mig att ta, jag har tidigare fött upp travhästar och är mycket noga med att prestation och mentalitet är väldigt viktigt för att få bra både hästar och  valpar, jag vill att de valpar som jag fött upp är både rastypiska, friska, trygga, vänliga och arbetsvilliga.

Jag vill använda hundar som visat att de kan och jag väljer mycket med hjärtat och känslan. 
En känsla när jag träffade Fix var att den hunden vill jag ha, jag vill ha en hund som Fix, en vänlig, snygg, glad och trygg hund som älskar allt och alla och gör det mesta med glada viftningar på svansen.

På sidan under fliken "Valpar" kan du läsa mer om hur vi tänker runt avel och återkom gärna med egna åsikter, synpunkter och/eller frågor :)