Dippar i tempen, stora magar och valpspekulanter

Idag är det Whoops dag 58 och Lovas Dag 57.
De mår båda bra, har stora fina magar och nu är mina favoritsyssla att sitta i soffan när de ligger bredvid( får försiktigt lyfta dem upp och ner) och ha handen på magen för att känna miraklet hur den rör sig av valparna där inne, det är verkligen en speciell känsla.

Whoops är väldigt lugn och mer skrider omkring, hon är tydligt stor och tung och vilar mycket. Vill hon något så ställer hon sig helt enkelt och tittar på mig med sina stora vackra ögon och väntar tills jag räknat ut vad hon vill. Vi kan ju säga att hon tillämpar "Shejping" på mig :D
Hennes temp har legat stadigt på runt 37,5 på morgonen, idag har den dippat lite ner till 36,6 sp kanske är det på gång. Tempen kan dock pendla en hel del upp och ner dagarna innan det är dax men eftersom det är hennes första kull så kommer jag inte lämna henne överhuvudtaget förens valparna är här.

Lova är piggare, men än större, det är hennes tredje kull och hon är med det rutinerad. Hon är oxå kraftigare byggd och har mer både underhull och päls. Hon kan få "värmeattacker" och blir då väldigt flåsig, men har jag erfarenhet av från tidigare så det är bara att fortsätta hålla koll på henne.

Nu längtar vi verkligen till valparnas ankomst.

I helgen har vi planerat vårt första besök av valpspekulanter och det ska bli så himla roligt att få stifta bekantskapen och påbörja relationen med de som kanske kommer bli det riktiga hemmet för en valp från oss.
Vi har idag helt fantastiska valpköpare och ser fram emot att lära känna fler härligt hundmännsikor.