Det händer mycket nu.

Nu börjar en härlig period, Whoops och Lovas magar växer och de mår finfint, de blir ju en smula extra bortskämda när de går i väntans tider och jag vakar som en orolig hönsmamma över dem, och så fort jag slår mig ner någonstans så finns det höga krav på att handen ska klia.
  De är extra mycket mysgrisar just nu, underbart och jag älskar verkligen denna tiden, även om jag är en person som inte, jag upprepar INTE gillar att vänta, så är det en varm känsla att vänta dessa små mirakel. 
En annan rolig sak det för med sig är att få prata med valpspekulanter, det både rings och mejlas och det är så himla roligt och ger så mycket. 

Medans Whoops och Lova skäms bort med kel, närhet och mys får de andra brudarna -Snooze och Minoue träna mer, det är inget de misstycker om så de skäms bort med massa träning. Det är både Agility och Rallykvällar + vardagsträning hemma.. även de tar sin givna plats i myshörnan i soffan för närhet och mys.

Snooze är anmäld till årets första Rallytävling, vi fortsätter i Fortsättningsklassen en stund till, trots att hon är "klar" i den.
Hon är även anmäld till en blåbärsagility, för att träna lite extra innan vi anmäler oss till officiell tävling igen. 

Även Minoue kommer anmälas till en Rally nybörjare, jag ska bara hitta en lämplig tävling för vår debut och kanske träna lite mer. 
Hon kommer även, träna mer ringträning och ställas ut. 

Vi har bokat ett uppfödarMH för "Älsklingkullen" i Maj och planerar ha valpträff för dem efteråt hemma hos oss..
Vi planerar även att ha en valpträff i slutet av sommaren för alla våra valpar.